Een eigen zaak starten? Meteen op pad… met opleidingen!

Geschreven door
Stéphanie Etienne

JumpForward sloeg de handen in elkaar met HR-partner Acerta, dat via ikwilstarten.be de opstart van je zaak in goede banen leidt. Ontdek er alles over!

Als je een idee hebt voor een eigen zaak en na lang (of niet zo lang) twijfelen besloten hebt ervoor te gaan, heb je al een héle stap gezet. Maar je bent er natuurlijk nog niet, en je kunt vast wat hulp gebruiken. Daarom sloeg JumpForward de handen in elkaar met HR-partner Acerta, dat via ikwilstarten.be de opstart van je zaak administratief mee in goede banen leidt, door onder meer je sociaal statuut en je aanvullend pensioen te regelen.

 

Daarnaast geven ze binnen hun ‘ikwilstarten’-academie verschillende opleidingen om goed gewapend aan de start te verschijnen. Via JumpForward.be zijn er plaatsen voor de startersacademie te winnen én mooie kortingen te krijgen voor extra opleidingen die we hieronder uit de doeken doen. Volg gerust even mee!

De startersacademie: toegepast op jouw zaak

De opleidingen van de startersacademie bieden op drie à vier uur tijd een “klare kijk op…”

  • “… je idee én je leven”
  • “… je businessplan”
  • “… je financieel plan”
  • “… je marketingactieplan”

De coaches van deze vier sessies hanteren stuk voor stuk een interactieve aanpak en bieden relevante oefeningen aan, helemaal toegespitst op jouw project of onderneming.

 

Surf naar ikwilstarten.be en schrijf je in voor de startersacademie. Vul de persoonlijke code IWSACA18 in op je inschrijvingsformulier. De eerste 25 cursisten krijgen hun inschrijving ter waarde van 40 euro helemaal gratis!

Het standaard opleidingsaanbod van Acerta

Daarnaast bevatten de reguliere opleidingen van Acerta heel wat interessants voor wie een eigen zaak wil starten – en voor een groot deel ervan geven we 15% korting aan zelfstandige Orange-klanten. Twee van deze cursussen zetten we hieronder in de spotlights, maar scrol gerust ook door de lijst onderaan om een beeld te krijgen van álle opleidingen waarvoor je korting kunt krijgen.

Versterk jouw personeelsbeleid als kmo

Tijdens de opleiding “Personeel in de kmo” neem je in zes halve dagen het personeelsbeleid van jouw kmo onder de loep. Kun jij antwoorden op vragen van je team rond tijdskrediet, berekeningen van vakantiedagen en ziektebriefjes? Alle relevante thema’s komen aan bod, zodat jij eerstelijnshulp kunt bieden.

Juridisch en sociaal méé

De opleiding “Sociaal-juridische updates voor de kmo” doet wat de titel belooft: een handig overzicht bieden van alle wijzigingen in de arbeidswetgeving, fiscaliteit en sociale zekerheid én vertellen hoe je die moet toepassen. Handig!

15% korting als zelfstandige Orange-klant

Naast “Personeel in de kmo” en “Sociaal-juridische updates voor de kmo” heeft Acerta nog heel wat interessants in de aanbieding waarvoor jij als zelfstandige Orange-klant 15% korting krijgt, namelijk:

Surf naar www.acerta.pro en schrijf je in voor een cursus naar keuze. Vul de code IWSACA18 iop het inschrijvingsformulier om 15 procent korting te krijgen op één van de bovenstaande opleidingen.

acerta starters

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en krijg de laatste nieuwtjes in je inbox.