Event

Bootcamp Businessplan

06.06.2018 > 15.06.2018

Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent

Laat je businessidee aftoetsen door laatstejaarsstudenten Bedrijfsmanagement van de Arteveldehogeschool!

De laatstejaarsstudenten Bedrijfsmanagement van de Arteveldehogeschool gaan een echte uitdaging aan. Op één week ontwikkelen ze een businessplan voor 30 bedrijven, startups en organisaties.

Real cases vragen om echte, realistische oplossingen. De studenten gaan in competitie met elkaar. Ze moeten alle creativiteit en kennis bundelen in inspirerende businessplannen voor hun opdrachtgevers. Als volleerde ondernemers gaan ze aan de slag met hulpmiddelen, informatie, marktonderzoek en advies van experts. De teams zijn samengesteld uit studenten van de verschillende opleidingen (accountancy-fiscaliteit, rechtspraktijk, marketing, financie- en verzekeringswezen, logistiek en internationaal ondernemen) om het resultaat nog sterker te maken. Op het einde van de bootcamp moet elk team zijn businessplan verdedigen voor een jury van professionals. De opdrachtgever gaat naar huis met een mooi uitgewerkt businessplan en presentatie!

De Bootcamp Businessplan vindt plaats in de Ghelamco Arena (Gent) van 6 tot 15 juni 2018, met presentaties op 15 juni.

Wil ook jij, als startup of bestaande organisatie je idee aftoetsen? Contacteer Hilde Gekiere via hilde.gekiere@arteveldehs.be!

Prijs

Gratis

Meer informatie